EN DAG PÅ VANDET

En sjov dag på vandet med masser af adrenalin og fart

Vi tilbyder en teambuilding-dag på vandet med masse udfordringer. Har I brug for teambuilding med sjove oplevelser og hvor der er mulighed for at udfordre hinanden? – så er ”En dag på vandet” lige noget for jer.

Afhængig af jeres ønsker, vil vi kunne tilbyde forskellige aktiviteter såsom at lære at stå på vandski, wakeboard, kneeboard eller at blive trukket i badering, banan og lignende.

Det tager som regel omkring 2-3 gange for en nybegynder at komme op på vandskiene, og så kan en nybegynder stå i ca. 8 min.

Dine medarbejdere vil få en sjov og oplevelsesrig dag med sine kollegaer. Det sociale bliver styrket, og der vil være noget at tale om længe. Vi tager gerne billeder af jer, så der er lidt pynt til kontoret.

Flexevent kan yderligere sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – vi ordner det hele for jer.

Vi har bl.a. arrangeret “en dag på vandet” for:

  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Fredagsbar
Vores smilende og dygtige bartendere kan komme og opvarte jer, i nogle timer ved fyraften fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!
Læs mere

Racerkører for en dag
Med jer bag rattet får I ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve jeres evner indenfor motorsporten.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

GPS Adventure
GPS Adventure er en kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde! Styrk din virksomhed med konkurrencedygtige og kommunikationsstærke medarbejdere.
Læs mere

Fægtning
Med teambuilding-øjne har fægtning mange aspekter og muligheder. Fægtning indeholder nemlig et højt niveau af strategi og taktik – for ikke at glemme planlægningen både før, under og efter kampen.
Læs mere