FIRMA-FAMILIEDAG

Trænger du og dine medarbejdere til lidt ekstra tid med familien?

I en travl hverdag hvor vi stresser om morgenen, afleverer unger, kommer lidt for sent fra kontoret, lige skal have handlet lidt og så hente underne – så har vi brug for et pusterum og til at indhente den forsømte lege- og kvalitetstid.

Firma familiedag er en hyggelig og sjov dag, hvor børnene er i fokus. Det er ren medarbejderforkælelse, når de ser deres børn grine og hygge sig ved de forskellige aktiviteter.

Aktiviteterne og lokaliteten tilpasser vi efter jeres behov, og der er utallige muligheder:

–       Hoppeborge
–       Ansigtsmaling
–       Ponyridning
–       Tivoli
–       Klatrevægge
–       Konkurrencer, sport og spil
–       Cirkus
–       Ballondyr
–       Bueskydning
Og meget meget mere…!

FlexEvent kan yderligere sørge for forplejning hele dagen, eventuel transport, billeder til væggen på kontoret eller hvad jeres ønsker måtte være.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er tidskrævende.
Læs mere

GPS Adventure
En kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde! Styrk din virksomhed med konkurrencedygtige og kommunikationsstærke medarbejdere.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren.
Læs mere

Formel 1 – byggeopgaven
Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Nu har I chancen for at opleve et paprace på nært hold.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere