Isbaren

Hjemmelavet is til jeres personale

Overrask jeres dygtige medarbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til medarbejderforkælelse.

I en travl hverdag kan det hurtigt glippe at fejre de små succeser – ikke på grund af manglende vilje, men fordi det er tidskrævende. Isbaren er en nem, lille velsmagende løsning som kan placeres hvor det passer jer.

Bestil et besøg af den mobile isbar – så kommer vi susende med vafler, bægre, personale, solskinshumør og ikke mindst lækker økologisk mælkeis, fra den dansk-italienske familiedrevne perle ”Gio is” og garanterer glade ansigter på dine medarbejdere.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.
Vi tilbyder også…


Teambuilding

Vi leverer skræddersyede teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker, det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

15 Minutes of Fame
Dette er en yderst underholdene øvelse, der frembringer alle mulige personlig-heder og talenter I ikke vidste fandtes i virksomheden. Øvelsen styrker kreativiteten og det sociale blandt kollegaer.
Læs mere

Racerbane – byggeopgaven
Racerbanen er en kreativ teambuilding øvelse med en dynamisk afslutning. Racerbanen bygges af pap og skal sidst danne rammen om et race med fjernstyrede biler.
Læs mere