Ishockeyspiller for en dag

En actionfyldt dag med masser af udfordringer!

At være ishockeyspiller for en dag kræver både tillid til sig selv og til sine medspillere. Den første udfordring bliver at få styr på skøjterne og de rystende knæ. Når du har overvundet dette, kan intet stoppe dig!

Dette bliver en dag med fokus på teambuilding, oplevelsen, relationerne og det sociale. Dagen prioriterer det sociale, men giver alligevel rig mulighed for udfordringer både mentalt og fysisk.

Der stilles spillerudstyr og en professionel instruktør til rådighed. Instruktøren vil først fortælle om regler, sikkerhed m.m. og vil efterfølgende agere som dommer.

På selve dagen vil alt selvfølgelig være nøje planlagt og koordineret, således at dagen bliver en hyggelig og god oplevelse for alle. Ønsker I at vi står for transport, forplejning m.m. så klarer vi også det.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

CSI
Som detektiver vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden i dette interaktive teambuilding-krimirollespil.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra teambuilding og forkælelse er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere