KICKOFF – PRODUKTLANCHERING

Et kickoff er vigtigt hvis salget skal øges!

Hvis det er dig, der har ansvaret for kick off, så er det også dig, der har muligheden for at gøre det endnu mere udbytterigt for både dig, sælgerne og virksomheden.  Udnyt mulighederne, når du planlægger din næste kickoff. For en lille investering kan du få salget sparket i gang!

Mange kickoff ‘s resulterer i ingenting. Enten gives der en masse information i kedelig indpakning, eller også har man en sjov dag, der ikke giver effekt i den ønskede retning. Hvad er jeres mål med kickoff? FlexEvent har den erfaring der skal til for sammen med dig at fastsætte det ønskede mål – og ikke mindst finde vejen dertil!

Kickoff kan være en unødvendig tidsrøver, hvis ikke dagene har positiv effekt på sælgernes indsatser og resultater. Med andre ord skal du sikre, at det er tiden værd for både virksomheden, sælgerne og evt. kunderne.

Det perfekte kickoff handler om at give deltagerne en rigtig god oplevelse, som de husker, men som samtidig også flytter fokus og adfærd i den retning, som er vigtige for, at I når jeres mål.

Inspiration:

I bestræbelserne på at tilføre kickoff dybde er der en række muligheder. Nedenstående liste er blot nogle få bud på dette:

  • Effektivisering af salget
  • Succeshistorier
  • Produkttræning og -introduktion
  • Salgstræning
  • Præsentation af virksomheden
  • Kundskaber i salgspsykologi
  • Konkurrentorientering
  • Samarbejdsformer i salgsorganisationen
  • Kundestrategier

Emnerne skal sættes ind i en større sammenhæng, så der sikres en fortsat udvikling og fremgang i salgsstyrken, så kickoff bliver en god blanding af videreudvikling, nødvendig information, planlægning – sjov og skæg.

Vi tilbyder også…

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Konferencer, møder & seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Messe
En messe er den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede Teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere