RECEPTIONER

Oplev en helstøbt reception, der signalerer kvalitet og overskud

Uanset om jeres virksomhed har jubilæum, holder åbningsreception for en ny filial, har lanceret et nyt produkt eller er fusioneret med en anden virksomhed – så fortjener det en lækker reception, der på alle måder signalerer kvalitet og professionalisme overfor jeres samarbejdspartnere og medarbejdere.

Lad FlexEvent hjælpe jer med alt fra den røde løber, markedsføring og invitationer til f.eks. en lækker tapasanretning, anden forplejning og musik. På denne måde kan I opleve en event, der forløber præcis som I ønsker.

Sammen finder vi den helt rigtige venue til jeres reception som f.eks. kan afholdes på en yacht, i en park eller hvor I måtte ønske (se yachten her). Yderligere kan vi finde på nogle anderledes indslag som vil være til glæde for både jer, jeres samarbejdspartnere eller kunder – dette kunne f.eks. være vores cupcake-kjole (se cupcakekjolen her).

Kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi i fællesskab kan få en snak om hvilke elementer, I ønsker til jeres reception.

 

Vi tilbyder også…

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder, leverandører og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Messer
En messe er den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere