Konferencer, møder og seminarer

KONFERENCER, MØDER & SEMINARER

At arrangere en konference er ikke en lille ting!

Er du ansvarlig for planlægningen af en fremtidig konference eller seminar? Har du brug for hjælp til at organisere og gennemføre de utallige opgaver, der er i forbindelse med sådanne arrangementer?

Vi håndterer alt fra a-z
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter, så du kan slappe af og nyde den store begivenhed. Uanset om du planlægger et lille dagsarrangement, en ugelang konference for tusinder eller noget midt imellem, sørger Flexevents erfarne planlæggere for at give dig vejledning samt støtte til at udvikle og gennemføre en problemfri begivenhed.

FlexEvent har ry for at producere fantastiske begivenheder skræddersyet til de unikke behov hos hver enkelt kunde.

København og resten af verden
Selvom vi iscenesætter mange konferencer i København, er vi lige så komfortable med at organisere begivenheder i andre byer – endog i andre lande. Uanset placering, type eller størrelse af din konference eller dit seminar leverer vi samme pålidelige rådgivning, hurtig og venlig service og omhyggelig opmærksomhed på detaljerne.

Konferencer til søs
Vi tilbyder også et konference cruise på 1-2 dage, hvor mødelokalet forandres til luksus på vippende underlag og har den smukkeste panorama havudsigt. Et cruise inkluderer selvfølgelig forplejning og overnatningsmuligheder.

 

Vi tilbyder også…

Messer
En messe er den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker, det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Afbræk i eller efter en lang konference-/mødedag

Nedenfor ser du et udvalg af muligheder der kan være med til at gøre en lang dag mere udholdelig og som sørger for at dine deltagere er mere motiverede og fokuserede: